Η εταιρεία Portorama σας καλοσωρίζει στην ιστοσελίδα της. Με πείρα πάνω από 20 χρόνια στο χώρο της πόρτας ασφαλείας και του ξύλου, οι συνεργάτες μας είναι πρόθυμοι να προσφέρουν τις υπηρέσιες τους σε εσας με την ποιότητα και την ασφάλεια που που τις διακρίνουν. Στο portorama μπορείτε να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο γούστο σας σε πόρτες ασφαλείας, πόρτες εσωτερικού χώρου, πόρτες εισόδου πολυκατοικιών, πόρτες αποθηκών και πυράντοχες με πιστοποιητικό.
Με την υπογραφή των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών εταιρειών, διαθέτουμε σύγχρονο design με νέες φόρμες, νέες γραμμές, αξεπέραστη ποιότητα κατασκευής. Σε συνδυασμό με τη μεγάλη ποικιλία σχεδίων και τη δυνατότητα ειδικών κατασκευών προσαρμοσμένες στο χώρο σας, είναι σίγουρο πως στο portorama θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Τι θα βρείτε στο Portorama
Στο Portorama θα βρείτε εκτός από τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, πληροφορίες για πλήθος θεμάτων που αφορούν την ασφάλεια και την αισθητική του σπιτικού σας. Στο portorama θα βρείτε πόρτες ασφαλείας μονής, διπλής και τριπλής θωράκισης, με 17 σημεία κλειδώματος. Επίσης μπορείτε να κατασκευάσετε τη δική σας μοναδική πόρτα ασφαλείας, με τζάμι, κάγκελο, φινιστρίνι κ.λ.π. Μπορείτε επίσης να παραγείλετε πόρτες και μεσόπορτες σε ειδικές διαστάσεις.
Διαθέτουμε ακόμα μια μεγάλη γκάμα κλειδαριών ασφαλείας, ηλεκτρικές, ηλεκτρομηχανικές, κλειδαριές με ηλεκτρόπυρο κ.α, τις οποίες μπορείτε να συνδέσετε με πληκτρολόγιο κωδικού, τηλεχειριστήριο, δαχτυλικό αποτύμωμα και σκάνερ ματιού.

Loading...