Νέα

Ντουλάπες – Ειδικές Κατασκευές

Απαραίτητο κομμάτι της κρεβατοκάμαρας είναι η ντουλάπα, η οποία θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένη στο χώρο σας και να εξυπηρετεί εσάς και την οικογένειά σας. Προσφέρουμε μια ευρεία συλλογή από μεγέθη και υλικά ώστε να βρείτε την κατάλληλη και αυτή που σας ταιριάζει. Διαλέξτε ανάμεσα στις κλασικές ανοιγόμενες και  στις λειτουργικές συρόμενες ντουλάπες. Επιλέξτε το χρώμα της αρεσκείας σας και ποιότητα ανάμεσα σε  ΜDF/καπλαμά, για να δημιουργήσετε την ιδανική ντουλάπα για εσάς. Οι λειτουργικές μας λύσεις θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τέλεια το υπνοδωμάτιό σας και να του χαρίσετε αυτό που του αξίζει!

 

Στις ανοιγόμενες ντουλάπες η απλότητα συναντάει την ευελιξία. Κλασικά σχέδια αλλά με την πολυτέλεια της τροποποίησης έτσι ώστε να δημιουργήσετε την ντουλάπα των ονείρων σας. Η όψη της μπορεί να μετατραπεί μέσα από μια μεγάλη επιλογή χρωμάτων και υλικών όπως MDF/καπλαμά. Διατίθεται στα μέτρα που θέλετε και με δυνατότητα διαμόρφωσης του εσωτερικού της, τοποθετώντας συρτάρια, ράφια ακόμα και μηχανισμούς. Χαρίζει τόσο λειτουργικότητα όσο και αισθητική!

 

Οι συρόμενες ντουλάπες είναι πρακτικές και ιδανικές για εσάς που έχετε περιορισμένο χώρο στο δωμάτιό σας. Κομψές και λειτουργικές με εκλεπτυσμένη όψη είναι κάποια απ’τα χαρακτηριστικά που την κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις της προτίμησής σας. Ο σύγχρονος σχεδιασμός και οι καινοτόμες λύσεις δημιουργούν μια υψηλής ποιότητας συρόμενη ντουλάπα, ικανή να μεταμορφώσει το χώρο σας. Εκτός από τη δυνατότητα επιλογής χρώματος επίσης μπορείτε να επιλέξετε τον μηχανισμό της συρόμενης πόρτας, σε απλό ή βαρέως τύπου. Όποιο στυλ και να επιλέξετε να είστε σίγουροι ότι θα αναδείξετε το μοντέρνο και ιδιαίτερο γούστο σας!